5 jarige bruine merrie te koop

De bruine merrie Bacardi die op 8 juni 5 jaar wordt is te koop. Alice haar vader kocht deze nakomeling van Nicasius (v.Skorpio OLD) als veulen, samen met vier anderen, van de wijlen fokker Griemelink uit Geesteren. Alice reed in die tijd op Nicasius die eigendom was van meneer Griemelink. Nicasius sprong goed in de klasse Z en liep M SGW.

Nadat dhr Griemelink plotseling was overleden is Nicasius verkocht aan Nick Ross. Hij werd geruind en Nick heeft er veel plezier van. Ze doen het goed in de M sgw en maken hopelijk dit jaar hun overstap naar de klasse Z.

Alice haar broer heeft ook nog een aantal nakomelingen van Nicasius. Vorig jaar zomer kwam Bacardi bij Alice op stal om verder af te richten.  Ze is nog steeds van Alice haar vader, hij heeft op dit moment een leuke 7 jarige,   vandaar dat we een nieuw baasje zoeken voor Bacardi.

Ze komt uit een Gragentin (Gervantus) X Nooitgedacht merrie en is ongeveer 1.65. Ze is lief, heeft een losse manier van bewegen en is in het terrein niet bang.

Renske Kroeze heeft er een aantal BB parcoursen meegereden. Voor meer info bel Alice 06 10 512 787, vraagprijs 6.000 euro.

bacardisite

bacardisite2