Blij terug van Fontainebleau

Alice is erg tevreden thuis gekomen uit Frankrijk. Coral Estate Bounty deed het super tijdens zijn CIC*** debuut.

Deze winter had Alice Bounty al wat indoor springwedstrijden gestart, maar een eventingwedstrijd is toch iets anders. De dressuur ging goed, -52 en een voorlopig 27e plaats van de 58 starters.

Coral Estate Bounty heeft al veel 2* km’s gemaakt met Gert, dus hij was klaar voor een CIC***. Omdat Alice nog nooit een cross met hem had gereden en ze de eerste team ruiter was reed ze drie lange wegen. Bounty voelde super en hij sprong de dikke hindernissen met veel gemak. Gert heeft hem geweldig opgeleid. 1.17 deden Alice en Bounty te lang over de cross.  Dat was niet erg. De volgende keer mag Bounty wat harder.

Hij was erg fit en de keuring op zondagmorgen was geen probleem. Bounty sprong goed, de driesprong stond aan de kant gebouwd, dat vond hij erg eng en hij liep er scheef in. Hierdoor viel de eerste en de laatste van de driesprong.  Met dit resultaat kwamen Alice en Bounty op de 34e plaats. Raf werd heel goed 17e met Demeter en Tim werd met Concrex Oncarlos 30e. Merel Blom had helaas een langsloper in de cross en werd 39e. In de landenwedstrijd werden we derde. We hopen meer prijsuitreikingen mee te maken voor de landenteams! Dan doet Nederland het goed.

De Duitse Anna Fleiser die in Dronten Hippische Bedrijfskunde studeert en haar paard bij ons heeft staan deed ook mee. Zo konden we elkaar  mooi helpen. Barbel liep een foutloze CIC*. Het was een erg gezellige wedstrijd met heel mooi weer. Het seizoen is ook internationaal goed begonnen.

De coffin

acoffinsite

Coral Estate Bounty over het eerste element van de coffin

FontBountyCoffinsite

FoBounty4asite

Hindernis 7

aafont6

 

De watercombinatie 10 a, b, c, d en e

awatersite

Goed op 10 a

fonBounty10a

10b

aafontb10b

10c

fonBounty10c

10e

FonBounty10e

aabount10e

Pa Lozeman kwam vrijdagavond gezellig met Gert en Renske mee. Oma Lozeman paste op Leida en Jantien in het weekend. Leida had woensdag t/m vrijdag bij oma Naber in Biddinghuizen gelogeert waardoor Leida tot haar grote vreugde op de fiets naar school kon. Opa’s en oma’s bedankt!

abaksite

fonBounty19

Anna op haar “Spassmobile” Barbel in de CIC*

fontannasite

Brons voor Nederland! vlnr Alice, Tim, Merel en Raf

ateamsite