Dubbele winst in Chaam! Nu met foto’s…..

Het seizoen is zeer goed begonnen voor stal Naber. Er waren twee Z ringen, Alice en Renske wonnen beiden hun rubriek.

Renske reed in de ring voor 2* combinaties en hoger. Haar Sunny Girl liep een fijne dressuurproef, sprong foutloos en maakte in de cross geen fouten. Met 13 punten voorsprong won Renske. Gefeliciteerd en ga zo door!

Peter Parker van Ramon van Reine en Yvonne Koornstra vond het erg spannend tijdens het losrijden van de dressuur. Alice ging even terug naar de vrachtwagen, stapte af en gaf hem wat suikerklontjes. Hij ontspande weer en Alice kon daarna een fijne proef rijden. -45 en een tweede plaats. In het springen viel de middelste van de driesprong en de laatste. Hij gaf Alice wel een goed gevoel. In de cross ging hij super en liep simpel binnen de tijd. Het laatste stukje kon in een handgalopje. Omdat er veel fouten werden gemaakt door de andere ruiters won Peter Parker toch deze Z rubriek. Alice had daar niet op gerekend ivm de springfouten.

De grote prijs van Chaam ging naar de Z winnaar die het dichtst bij de optimale tijd kwam. De tijd was 6.10. Renske en Alice reden beiden 6.08. Dus de grote prijs werd gedeeld, dat was wel grappig, dat heb je als je samen traint!

Helaas ging Renske met haar Violin iets minder. Vietje taxeerde 8c, een smalle vanuit de kuil, een beetje verkeerd waardoor Violin bijna viel. Renske viel er helaas af. Ze kwam hard op haar rug en is vandaag erg stijf.

Gert reed Coral Estate Bounty. Zoals verwacht was Bounty erg vrolijk en sterk. De dressuur ging redelijk en in het springen viel de laatste balk. Gert reed een t/m hindernis 15 in de cross en dat ging heerlijk. Alice vertrekt dinsdagavond naar Fontainebleau met hem. Bounty is er klaar voor. We zijn benieuwd.

Amarillo mocht mee om L te lopen. Hij was megabraaf vorig seizoen. Nu leek het wel een ander paard. Hij was stout bij het losrijden en wilde niet bij de vrachtwagens weg. Dit gedrag is nieuw voor hem. Het zal wel pre puberen zijn. Hij sprong niet verkeerd en in de cross ging hij foutloos rond. De surfplank voor het water vond hij eng maar deed het toch. Een 7e plaats was voor hem. Al doende leert men.

Alberdina ging gelukkig mee om te helpen, hier bij Coral Estate Bounty

chaam1

Peter Parker in zijn element

ch1site

Amarillo fijn door het water

ch4site

Opa Lozeman reed ook een goede L cross met zijn Wynona

ch3site

De kuil, Peter Parker er goed doorheen. Met dank aan Rutger Murray voor de foto’s

ch5site

ch6site

Deze sprong omhoog uit de kuil taxeerde Violin verkeerd, helaas

ch7site

De drie schuine hagen waar Bounty, Sunny en Peter Parker in een keurige rechte lijn doorheen gingen

chaam2

Samen trainen en samen de grote prijs van Chaam delen!

chaam3