Nieuwe avonturen

Zowel Alice als haar broer Henk Jan hebben er een nieuw ervaren paard bij. Sinds donderdag heeft Alice de beschikking over Vadrouille en Solo. Coral Estate heeft deze 13 jarige bruine ruin, v. Pik Solo, gekocht voor Alice.

Raf Kooremans heeft er in 2009 het EK in Fontainebleau mee gereden. Helaas kreeg hij daar twee langslopers, hij werd toen 40e. Vadrouille zijn springen is niet zijn sterkste kant, maar in het terrein heeft hij veel ervaring.  In Varsseveld 2010 werd Raf  tweede in de CIC**. Het is fijn om er een ervaren 3 sterren paard bij te hebben zodat Coral Estate Mitok dit jaar ook wat makkelijkere wedstrijden kan lopen. Het EK komt voor Mitok, denkt Alice nu, nog te vroeg.
Bondscoach Martin Lips is erg enthousiast over Vadrouille, we hopen er een teampaard aan te hebben voor het EK in Luhmuhlen. De tijd zal het leren.

Raf en zijn vrouw Nina zijn ook blij dat hun Vadrouille in Nederland blijft, zie onderstaande link

http://rafkooremans.com/_html/main.php?id=219&taal=nl&page=nieuws

Henk Jan heeft sinds vorige week de 11 jarige Engelse Chase the Moon op stal. Deze is gekocht door een lesklant van Henk Jan en het is de bedoeling dat zij er over een paar jaar mee gaat rijden. Piggy French reed Chase the Moon naar een derde plaats tijdens de lange driester in Blenheim afgelopen jaar.

Wij wensen Henk Jan heeeeeel veel succes met dit leuke bruine paard.

chaseHJ

Vadrouille voelt zich al op zijn gemak in de polder

vadje