“Thuis” oefenen

Gisteren heeft Alice getraind op de Donkeresteeg in Putten. Haar broer Henk Jan woont daar nu met zijn vriendin Yolanda. Alice is daar geboren en heeft er bijna 26 jaar gewoond. Het is altijd leuk om weer terug te zijn waar je bent opgegroeid.

Vandaag had Henk Jan daar een oefencross. Gisteren was het lekker rustig zodat Alice heerlijk haar rondjes heeft gereden. Peter Parker, Coral Estate Alert, Amarillo en Coral Estate Bounty gingen fijn rond. Laat de wedstrijden maar beginnen!

Gert kwam vanaf Ermelo naar Putten en reed de jonge Bob the Builder. Ze hadden lol. Renske kwam vanuit Etten Leur waar ze net haar vrachtwagen rijdewijs had gehaald. Alice had haar Sunny Girl meegenomen. Jantien ging gezellig met oma mee op de fiets. Leida zat op school en ging daarna met een vriendinnetje mee, dus alles was prettig geregeld. Amber zorgde zoals gewoonlijk dat alles thuis op stal doorging.

Tim Lips, rechts, kwam ook trainen. Hier zit hij op zijn Olympisch paard Concrex Oncarlos. Hellen Burgwal ging ook prima met haar bruine. Ze won onlangs de B finale in Nijkerk. Daarnaast Alice op Alert en Renske op Sunny Girl

donk1

Coral Estate Alert

donk7

donk2

Amarillo springt over de boom het water in

donk3

Gert op zijn Bob the Builder

donk6

Alice had een goed gevoel in het terrein op Coral Estate Bounty

donk5