Leuke leerzame dag in Markelo

Zaterdagmorgen vertrokken we om 6 uur naar Markelo met 5 paarden, 4 ruiters, 1 topgroom en 2 kinderen naar Markelo voor de B SGW.

Het was een geweldige dag met heerlijk weer. Gert reed voor de eerste keer met de 5 jarige Bob the Builder. Een nette dressuurproef, een balkje tijdens het springen en een foutloze cross. Bob vond het erg leuk, het is een relaxed en blij paard.

Medewerkster Renske Kroeze reed met Coral Estate Ayo. Ze reed HC omdat Ayo al L heeft gelopen vorig jaar. Dit was handig want zo konden we zondag later naar Etten Leur. Ayo deed alles met gemak. Renske had een zeer goed gevoel op hem.
Daarna reed Renske met de 5 jarige Belmondo, Padinus x Julio Mariner xx, van de familie Vogelaar. Ook voor Belmondo was dit haar eerste sgw. De dressuur ging netjes en tijdens het springen werd hindernis 2 verlaagd. In de cross stopte ze op hindernis 1 en daarna nog een keer. Alle begin is moeilijk en oefening baart kunst.

Alice reed met Coral Estate Alert. Ook Alice reed HC omdat ze geen B meer mag rijden. Alert ging lekker tijdens de dressuur en maakte in het springen en de cross geen fouten. Wat een fijn dier!

Buurmeisje Carmen Holtslag reed gezellig mee en zij reed een fijne wedstrijd. Gelukkig waren we al om 4 uur in de middag thuis. Zo konden de paarden die naar Etten Leur moesten de volgende dag nog gereden worden. En alles moest natuurlijk weer netjes en klaar gemaakt worden voor de zondag.

We danken Joanna Spliethof voor de leuke actie foto’s. 

Alberdina was in vorm tijdens het voorlezen van tig proeven. In de ring Renske met Coral Estate Ayo

ma1site

Leida had “Flip de Beer” te logeren van school, dit is een project en de Beer mag ieder weekend met een ander kind mee. Dus Flip moest mee naar de wedstrijd. Jantien vond Flip ook erg leuk.

markelo1

Drukte met omzadelen, Renske haar moeder stak zoals gewoonlijk ook haar handen uit de mouwen. Carmen draait stiften bij haar paard.

markelo2

Renske met Coral Estate Ayo

m1site

Even een groepsfoto, vlnr Belmondo, Bob the Builder en Coral Estate Alert

m2site

Belmondo

m3site

Coral Estate Alert

m4site

Bob the Builder

m5site

Belmondo

m7site

Van de bult af het water in, Coral Estate Alert deed het goed

m6site

Bob vond het spannend

m8site