Rabotrainingen in Ede

Gisterenmiddag gaf Alice alweer de negende en tevens laatste training aan de Rabobanktalenten. Deze training gaf Alice op het mooie landgoed de Valouwe te Ede. Renske en Alice hadden een aantal paarden meegenomen om daar te trainen.

AS Zondag is de CIC** van Bredeneek dus het was voor Sunny Girl en Coral Estate Mitok  erg nuttig om wat andere dingen te trainen. Coral Estate Vadrouille mocht ook mee. Hij was gretig op de sprong. Alice start hem zondag voor het eerst.

Tijdens de les reed Alice mee op Peter Parker. Het is daar ver uit elkaar en vanaf het paard ging het prima. De leerlingen deden het goed. Het was een leuke leerzame middag.

Vanaf Vadrouille een foto maken van Renske op Sunny, net echt!

ede1

Vadje spring goed in het water

ede2

Joyce vd Kuilen had een extra pony meegenomen zodat ze die vooraf even reed

ede3

ede4