SGW Etten Leur

Zondag vertrokken Renske en Alice pas om half 11 naar Etten Leur. Dit was ideaal want zo konden we in de ochtend alles op stal afwerken. Onze vaste zondagmedewerkster Dominiek was verhinderd.

Renske reed met haar Violin in de klasse Z. De dressuur ging een stuk beter dan in Chaam. -55. Tijdens het springen werd hindernis 4 en 5 verlaagd. In de cross reed ze foutloos en hiermee kwamen ze op een elfde plaats terecht.

Alice reed met Peter Parker ook Z. Tijdens het losrijden van de  dressuur was hij veel relaxter dan in Chaam. Een nettte proef -52 en een tweede plaats. Tijdens het springparcours sprong hij super. Hij krijgt meer afdruk en kracht en was voorzichtig. Alice had even een communicatiestoornis voor de laatste hindernis. Hierdoor staakte hij even. Alice reed een volte en daarna sprong hij goed over de laatste. 4 strafpunten voor de stop en 8 tijdfouten. Kan gebeuren.

In de cross ging hij super van start. Hij pakte de hindernissen met veel gemak. Na hindernis 9, een bosinsprong was er een haakse wending naar rechts. Alice schakelde wel een paar versnellingen terug, maar Peter Parker gleed onderuit op het bospad. Helaas. Alice heeft hindernis 10 nog gesprongen en is daarna gestopt. Gelukkig hebben Alice en Peter Parker niets aan hun glijpartij over gehouden.

Neeltje bedankt voor de leuke foto’s!

Cross verkennen met Renske

el1site

De watercombinatie was al hindernis 4

ELwater

Goed over 4b, pa Lozeman op de achtergrond. Pa Lozeman hield de eer van de familie hoog door een 5e prijs te winnen in de klasse L. De meiden Boonzaayer werden eerste en tweede. Margo van Nijnaten werd derde. Hun drieen bij elkaar zijn nog jonger dan pa. Erg leuk!

el2site

el3site

el4site

el5site

De alternatieve route terug naar de vrachtwagen……………….

el6site