Royal Kiwi nog fit

Vorige week was Alice in Badminton aan het genieten van de sport. Vandaag liep haar Royal Kiwi fit in de wei bij haar ouders. Royal Kiwi bracht Alice in 2002 veilig aan de finish in Badminton.

De bikkel, zoals we hem noemde, is inmiddels 22 jaar. Hij was eigendom van een syndicaat van eigenaren. Alice won in 1998 de CCI** van Breda met hem. In 1999 liep hij een foutloos EK in Luhmuhlen. Dit jaar is het EK weer in Luhmuhlen.

In 2001 (Pau) en in 2003 (Punchestown) deed hij ook super zijn best op het EK. In 2004 werd hij 10e in Boekelo.

Hij loopt met goed gezelschap in de wei. De 20 jarige Sofarsogood, die met Alice haar broer drie keer Boekelo liep, 2001, 2002 en 2004 en  Step Together, die in 2009 Boekelo heeft gedaan houden hem bezig. Major van Liesbeth Mekkering is met zijn 23 jaar de oudste van het stel. Hij liep een EK van de landelijke in 1999 in het Oostenrijkse Feldbach met Babette Ronge.

Het is geweldig om die paarden die zoveel hebben gedaan nog fit en gezond in de wei te zien.

Vlnr Major, Royal Kiwi en Sofarsogood

039site

Royal Kiwi met op de achtergrond de witte Step Together

042site

Royal Kiwi in actie negen jaar geleden…………

aaaluckbad