Tevreden terug uit Marbach

Alice en Renske zijn tevreden uit Marbach gekomen.

Peter Parker liep een fijne 1* met Alice en bleef op zijn dressuurscore van -49 staan. Hiermee won hij een zesde prijs. Alice had een zeer goed gevoel over hem, hij mag in Saumur zijn 2* debuut gaan maken.

 Renske deed met haar Violin in dezelfde rubriek mee. Een goede dressuurproef, -50, foutloos binnen de tijd in de cross maar helaas 2 balken in het springparcours. Hierdoor zakte ze in het klassement. Ze won nog wel een 22e prijs.

Coral Estate Bounty liep zijn tweede CIC***. Hij liep een fijne proef, helaas vielen de punten wat tegen, -59. In de cross liep hij super foutloos en dit keer ging Alice overal rechtdoor. Tijdens het springen had hij een balk op 5b en op 7. Dat was jammer. Hij heeft nu zijn kwalificatie voor een lange 3*, dus dat is mooi.

Coral Estate Vadrouille en Alice maakte hun 3* debuut. Een paar foutjes in dressuur, hij kwam binnen en viel al uit de galop, de afstemming moet in de ring nog beter, maar dat komt wel goed. -61 was het resultaat.
In de cross gaf hij Alice een goed gevoel, foutloos en een halve minuut te langzaam. Zondag sprong Vadje een foutloze ronde, daar was Alice erg blij mee want springen is niet Vadje zijn sterkste kant.

Helaas was Coral Estate Mitok niet helemaal fit, Alice heeft hem daar wel gereden maar voelde tijdens de middendraf een hakkel. Dus Mitok werd niet gestart. We hopen dat het niets ernstigs is, want Mitok is juist fijn in vorm……..

Er zijn prachtige foto’s gemaakt, deze volgen snel want het fotoprogramma werkt nu helaas niet mee.