Geslaagde dag in Maarsbergen

Gisteren reed Alice op het prachtige landgoed in Maarsbergen een CIC*. Peter Parker was gelukkig weer fit na Saumur. Tijdens de dressuur liep hij soms wat scheef en had spanning in de stap. Het was erg stormachtig weer. Hij kreeg 51,6 stafpunten en stond daarmee op een 7e plaats.

Tijdens de dressuur was er veel wind en bij het springen viel de regen met bakken uit de hemel. Hierdoor werd de grasbodem zachter. Peter Parker maakte een fout op hindernis 3 en 5. In de cross ging hij super, hij liep fijn en simpel binnen de tijd. Een 7e prijs was voor hem.

Omdat Alice er toch was mocht Coral Estate Bounty ook mee voor galoptraining/oefenronde. Na de zware 3* cross van Saumur was het heerlijk om een voor Bounty makkelijkere cross te lopen. Hij liep fijn en goed binnen de tijd. Tijdens de dressuur waren er een paar kleine foutjes, -52,5 en bij het springen viel de laatste hindernis naar beneden. Hiermee won Coral Estate Bounty de 4e prijs.

Stalgenoot Anne Katrin Fleiser reed ook mee en had lol met haar “spasmobile”. Ze reed een rustige foutloze cross. Anne eindigde op de 21e plaats.

De cross was geweldig om te rijden en de bodem bleef zeer goed na alle regen. De Engelse crossbouwer Eric Winter heeft super werk verricht. Complimenten voor de organisatie!

Voor de actiefoto’s van Peter Parker bedanken we Koos Nijssen.

Gelukkig was er tussendoor ook nog zon. Tessa ging mee om te helpen en houdt Barbel T en Peter Parker vast. Gert singelt aan.

maars1

Voor Leida en Jantien was het ook een lange dag………

maars2

Peter Parker in de regen

maarsozz

En later in de cross over de trakener

ozzma