Op verschillende plekken…….

Hemelvaartsdag was er een wedstrijd bij de familie Vogelaar in Lelystad. Hun Belmondo wordt altijd door medewerkster Renske Kroeze gereden. Renske was in Renswoude, dus Alice reed een B ronde met Belmondo. Ze sprong braaf en tikte bij hindernis 6, een oxer, een balk naar beneden.

Coral Estate Alert deed het ook fijn. Gert reed Bob the Builder een B ronde, hij sprong met veel vermogen rond maar is  nog erg groen.

Coral Estate Pepper mocht na lange tijd weer mee. Hij vond het super en deed goed zijn best in de klasse L. Dubbel foutloos en de snelste tijd, dus een eerste prijs voor hem. Een top come back.

Zaterdag hebben we Renske in Renswoude, waar ze een lange 1* reed, aangemoedigd. Ze reed super. Netjes in balans en controle. Foutloos binnen de tijd! Vandaag sprong Violin nul en een 7e prijs was voor hun. Gefeliciteerd!

Het was prachtig weer zaterdag en het was een mooie cross in Renswoude bij de familie Boonzaayer. Alice vond het jammer dat ze geen paard had wat op dit niveau liep, maar een keer een dagje kijken is ook wel eens relaxed.

Alice haar vader reed vandaag M sgw in Oud Karspel. Hij reed goed dressuur, sprong en crosste foutloos wat hem een 2e prijs opleverde!  De M rubriek werd gewonnen door een 16 jarig meisje, 50 jaar jonger dus dan opa Lozeman. Prachtig de paardensport, mannen, vrouwen en alle leeftijden door elkaar heen.

Stagaire Joaenne hielp goed donderdag in Lelystad, hier met Belmondo

jo