Top anti-vliegenspray

Er zijn vele soorten vliegen en dazenspray op de markt. Alice gebruikt sinds dit seizoen de Anky insect free. Vorige week in Arville hadden de dazen geen kans bij Alice haar paarden.

 Alice is zeer tevreden over de spray. Hieronder het persbericht.

ANKY® Technical Casuals heeft dit voorjaar een revolutionaire dazen- en tekenspray gelanceerd.

ANKY® Insect Free is, afhankelijk van inspanning en weersomstandigheden,  1 tot 6 uur werkzaam.  Bovenal het belangrijkst: Insect Free werkt! Het bevat  geen gevaarlijke chemische stoffen en is 100% veilig  voor ruiter en paard!

De samenstelling van Insect Free is op basis van enkel natuurlijke ingrediënten en bevat verschillende etherische oliën en kruidenextracten. Door deze specifieke samenstelling, veroorzaakt         Insect Free geen jeuk en/of huidirritatie.

ANKY® Insect Free heeft, in tegenstelling tot de meeste insectensprays, de aangename geur van frisse lavendel. Verder is de spray kleurloos, waardoor het geen vlekken geeft. Insect Free is 100% biologisch afbreekbaar en is gegarandeerd dopingvrij (gecertificeerd).

ANKY® Technical Casuals biedt een scala aan functionele en milieuvriendelijke producten, waarbij sociale verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staat.

(www.anky.nl &  www.tackfactory.nl)

Peter Parker is er blij mee

insectfree