CH Putten

Al jarenlang is het een traditie in Putten, het grote concours hippique begin juli op woensdag. Er komen ook altijd veel tuigpaarden en het is een hele happening.

Maandag en dinsdagavond werden het B en L springen verreden. Woensdagavond alle finales. Renske en Alice reden woensdagochtend mee. Alice reed met Pepper een fijn M parcours. Een balkje op de middelste van de driesprong. Hij komt zo weer fijn in zijn ritme en mag over twee weken mee naar Hunxe.

Coral Estate Vadrouille ging ook fijn, Alice heeft zin om met hem weer te crossen. Peter Parker vond het een hoog M parcours en sprong 2 en 3 naar beneden. Daarna liep hij erg fijn. Renkse reed Violin in de klasse M. Ze hadden dezelfde fout als Pepper.

Coral Estate Bounty liep in de klasse Z. Hij was sterk in het lijntje van 3 naar 4, de dubbel. Deze gingen er beiden af en steilsprong nummer 6 werd verlaagd.  Verder sprong hij er erg gemakkelijk over, wat een vermogen heeft dat paard.

Alicia Renken heeft deze week haar snuffelstage bij ons en mocht mee.

002

Bounty is klaar met zijn rondje

007