Coral Estate Ayo doet het super

Coral Estate Ayo heeft met Alice afgelopen weekend in het Duitse Vechta een A gelopen. Dit staat gelijk aan een Nederlandse M. Vrijdagmiddag vertrokken Gert, Alice, Leida en Jantien gezellig met zijn vieren naar Vechta. Zaterdag was de dressuur en het springen en vandaag de cross. Renske Kroeze heeft deze leuke 6 jarige vos keurig opgeleid en Alice reed er zo mee weg. Hij is nu klaar om in Helvoirt een 1* te lopen.

In de dressuur maakte Ayo een paar foutjes, tijdens het springen was hij foutloos. In de cross liep hij super en precies de optimale tijd van 4.45. Dit was goed voor een 5e prijs! In totaal waren er van de 68 deelnemers maar 6 op hun dressuurscore blijven staan.

Emma Laarkamp werd tweede met Marengo en Bobby Barrie met Whizz BB elfde. Er deden drie Nederlanders mee en zaten alle drie in de prijzen. Goed bezig!

Het was een erg ontspannen en gezellig weekend. Heel leerzaam voor jonge paarden, en alles zeer goed geregeld.

Bobby met haar Whizz BB in de dressuurring

v1

v5

Hindernis 7, met een lagere landing, vlnr Leida, Nina (zusje van Emma), Bobby en Emma

v6

De bodem van de waterbak verkennen

v7

15a, b en 16

v2

De waterinsprong

v3

Nina en Leida hadden het ook erg gezellig

v8