De planning richting EK Luhmuhlen

Woensdagmiddag was er kaderoverleg met bondscoach Martin Lips in Ermelo.

Het EK is voor Nederland ontzettend belangrijk want daar kan een teamplaats verdiend worden voor de Olympische Spelen volgend jaar.

Zoals het nu lijkt kunnen Raf Kooremans met Demeter, Tim Lips met Oncarlos en Elaine Pen met Vira een hele sterkte basis vormen voor het team. Erg knap van Elaine om vorige week in Polen de lange 3* te winnen met een eindscore van -46! Ga zo door.

Op dit moment zijn er zes combinaties in de race voor de laatste teamplaats. Deze zes combinaties rijden allemaal in het Zweedse Malmo van 4 t/m 7 augustus. Daarna zal bepaald worden wie er daadwerkelijk in Luhmuhlen de strijd aan zullen gaan.

De zes combinaties zijn, Jan van Beek met Bridget, Merel Blom met Umberto, Ellen Kloos met Rovana Rex, Harm Snoeck met Flathley, Andrew Hefferman met Millthyme Corolla en Alice met Coral Estate Vadrouille.

Wij gaan ons best doen en zetten ons beste beentje voor!