De ups en downs van de sport

Iedereen maakt het mee, de ups en de downs van de sport. Zeker in de eventing zijn er meer downs…….dat geldt voor Alice met Coral Estate Vadrouille. Het was een avontuur, een ouder paard van Raf Kooremans overnemen, het leek erg goed, maar helaas speelde zondagmorgen in Hunxe een oude blessure weer op.

Hij kwam goed door de keuring, maar Alice vertrouwde het niet en heeft daarom niet gesprongen. Maandagmorgen heeft Alice een scan laten maken en Vadrouille is niet “fit to compete”. Het is niet ernstig, hij is niet kreupel, maar moet twee maanden rust.

Heel erg jammer. Na tien weken Vadrouille op stal te hebben reed Alice een goede wedstrijd in de CCI*** Saumur en behaalde een EK kwalificatie. Daarna kreeg hij wat rust en werd hij opgetraind voor Malmo. Hij stond er fitter voor als in Saumur en toch heeft hij zich in Hunxe geblesseerd………………….SNIK

Pff Alice, Gert en alle mensen om ons heen zijn er ziek van, diep zuchten en weer verder.
Wij wensen het Nederlandse eventing team mega veel succes op het EK in Luhmuhlen.

Coral Estate Mitok was in mei niet helemaal fit, hij had zich tijdens het rollen in zijn stal aangetikt. Hij is weer super op dit moment, maar Alice heeft deze week besloten om dit 10 jarige talent niet in Boekelo te starten. Deze grote wedstrijd is al over 8 weken. Dit is te kort om hem op te trainen. Volgend jaar wordt het Coral Estate Mitok zijn jaar……

Alice richt zich voor Boekelo nu op Coral Estate Bounty, dus ze staat (hopelijk) niet langs de kant. Time will tell.

Vadrouille vorige week in Hunxe

vadhunxe