Renske al zeker van een EK LR plaats!

Onze medewerkster Renske Kroeze is al zeker van een EK plek voor het team van de Landelijke Ruiters in het Engelse Aston le Walls. Renske en haar Sunny Girl hebben de afgelopen wedstrijden sterk gereden en hebben daardoor een plek afgedwongen. Zeer goed.

Het EK voor de landelijke is op 2* nivo en als je eenmaal een EK of WK bij de senioren op 3* nivo hebt gereden mag je nooit meer meedoen. Er moet ook een zestalproef verreden worden en dat maakt het EK heel bijzonder.

Helaas is dit EK gelijk met Alice haar laatste selectie in Malmo, dus van 4 t/m 7 augustus. Fried van Stiphout is de trainer en Gert (Naber) zal meegaan als chef de Mission. Jammer dat Alice Renske niet kan helpen in Engeland, het zou een zeer leuke afsluiting zijn van haar jaar bij ons………

De andere geselecteerden zijn:

Judith Anssems – Whitestone
Simone Willems – Catwood Toy Toy
Anouk van Gerven – Prestige Z
Jenny van Rijsewijk – Misty Brown
Edith Tuytelaars – Ukkepuk

Reserve:
Monique Hazeleger – Toussaint
Simonne Tuytelaars – Tip Top
Klik hieronder voor het persbericht van de KNHS
Renske vorige week blij uit de cross, links Eveline Koornstra
005