Weekendje Hunxe

Vorig jaar was het een sauna in het Duitse Hunxe, dit jaar leek het vandaag wel een zwembad……
Alice vertrok donderdagmiddag met drie paarden en hulp Joaenne. Pepper mocht weer mee sinds een jaar en liep CIC*. Hij liep een fijne dressuurproef, -50 wat goed was voor een 4e plaats. In de cross ging hij fijn en sprong hij de hindernissen met gemak. Helaas liep hij langs de smalle hindernis 16.

Peter Parker liep ook in de CIC*. Hij begon zijn dressuur beter dan Pepper, maar wilde vanuit de stap niet in draf. Daarna was de overgang van galop naar draf lastig. Heel jammer. -69 was het resultaat. Gelijk uit de ring deed hij die oefeningen weer voor een 7. Maar het moet in de ring! In de cross liep hij heel simpel foutloos binnen de tijd.

Coral Estate Vadrouille ging weer mee sinds Saumur. Hij liep in de CIC**. In de dressuur maakte hij een paar foutjes, -58,7 en een 14e plaats. In de cross voelde hij super en sprong de hindernissen simpel. Bij 17a ging het mis, hij liet een been hangen en daarna waren Alice en Vadrouille uit balans en werd 17b lastig. Jammer een langsloper.

Vandaag kwamen alle drie de paarden goed door de keuring. Door de vele regen waardoor de bodem slechter werd besloot Alice om naar huis te gaan. Een raar gevoel, maar springen zou niet veel brengen. Kwalificaties waren niet nodig en een hoge klassering zat er ook niet in.

Vrijdag was het nog mooi weer, Joaenne met Peter Parker

h1a

Pepper was weer blij dat hij mocht crossen

hj1

Peter Parker

hj3

Coral Estate Vadrouille bij 10a, de sunken road

hj2

Hier ging het helaas mis, 17a en b

h3

Joanne Spliethof kwam vanaf vrijdag helpen en Henk Jan Smit kwam zaterdag. Gezellig! Jammer voor hun dat we zondag al voor het springen naar huis gingen.

h1

Zo zag het er zondag uit……….heel jammer

h2

h4