Renske terug naar Bathmen

Vrijdagmiddag was het zover. Onze medewerkster Renske Kroeze ging met haar twee paarden terug naar haar ouders in Bathmen. Na een jaar hier als “working student” geweest te zijn is het tijd om weer met haar studie bedrijfskunde te beginnen.

Alice ging vrijdagmiddag mee naar Bathmen. Vanuit Bathmen gingen we met Renske haar ouders en de Zuid Afrikaanse Mykala naar het EK kijken in Luhmuhlen.

Vrijdagavond in het Duitse Bispingen hebben we heel gezellig gegeten. Gert was donderdag al naar Luhmuhlen vertrokken want vanuit de KNHS moest hij bij een internationale regelementen bijeenkomst daar zijn. Hij kwam ook dineren en we hebben het jaar super leuk afgesloten.

Renske haar hoogtepunten bij ons waren het winnen van de Nederlandse Young Riders titel in Varsseveld met Sunny Girl, derde in het NK Z sgw van de KNHS met Violin in Ysselsteyn.

Begin dit jaar wonnen Alice en Renske beiden een Z rubriek in Chaam, dat was ook erg bijzonder. De twee prijs in Arville CIC** met Sunny Girl was gaaf en de deelname aan de EK Landelijke was ook een hele ervaring.

Ze sloot haar laatste weekend af met een overwinning van de klasse Z in Wieringerwerf met haar Violin.

Renkse en haar ouders, heel hartelijk bedankt voor het leuke jaar en heel veel succes met je studie en de paarden!

Emoties op de weg terug naar Bathmen……..

r1

Het lopen van de cross in Luhmuhlen

r2