Renske wint de Z in Wieringerwerf

Onze medewerkster Renske Kroeze won gisteren tijdens de sgw van Wieringerwerf de klasse Z. Ze reed een nette dressuurproef met haar Violin en een foutloze en snelle cross. Gefeliciteerd!

Dit weekend zouden we, zoals velen, in Helvoirt zijn. Maar vanwege het overlijden van Danielle Koenders is Helvoirt afgelast. Gelukkig werkte de organisatie van Wieringerwerf mee en konden we daar aan de start komen.

Alice reed Peter Parker in de klasse Z. Hij liep een fijne dressuurproef, -40 wat goed was voor een tweede plaats. Bij het springen viel hindernis 5b. In de cross ging hij lekker totdat hij bij het water kwam. Hij overzag het niet en stopte op de tweede boom. Alice had daar iets feller moeten rijden. Omdat Alice goede dressuurpunten had en snel was in het terrein won ze hiermee toch nog een vierde prijs.

Coral Estate Ayo zou in Helvoirt zijn 1* debuut maken. Alice reed hem nu nog maar een keertje in de klasse M. Hij liep fijn in dressuur, sprong foutloos en schoot in de cross een keer langs een smalle die op een galopsprong achter een picknicktafel stond. Hij gaf Alice een topgevoel.

Neeltje en Joanne bedankt voor de foto’s

Peter Parker

w3

Violin

w2a

De tweede keer ging goed……………

w1

w2

Violin en Renske op weg naar de overwinning!

w3

 

Coral Estate Ayo

w5

Merle houdt Ayo vast terwijl Joanne en Mikayla de spullen opruimen, meiden bedankt!

w4