Toeristen in Amsterdam

De Zuid Afrikaanse Mikayla moet natuurlijk Amsterdam gezien hebben als ze in Nederland is. Het was ook een gezellige gelegenheid om afscheid te nemen van Renske. Ze gaat ons vrijdag verlaten. Haar jaar bij ons is omgevlogen! We zullen haar spontaniteit, humor, en gezelligheid missen. Renske pikt, zoals afgesproken, haar studie bedrijfskunde weer op in Enschede.

Donderdagmiddag vertrokken Renske, Mikayla, Leida, Jantien en Alice naar Amsterdam. We waren vroeg begonnen en hebben eerst de  paarden getraind. Amber bleef thuis om alles af te werken. Amber bedankt!

Leida en Jantien hadden nog nooit in een trein gezeten, dus dat was een avontuur. Bij centraal station een boottocht gedaan door de grachten, daarna gewinkeld en wat gedronken. Alice ging met de meiden richting huis. Renske en Mikayla bleven nog even.

Het was een gezellige middag.

ad1a

Prachtig om al die oude monumentale panden vanaf het water te zien!

ad1