Benthe wint het B springen!

Het nieuwe jaar is zeer goed begonnen voor onze medewerkster Benthe Vermeulen. Ze won gisterenmiddag in Olst het B springen met haar All in One. Ze reed een keurige foutloze ronde en kreeg de meeste stijlpunten. Gefeliciteerd.

Eigenlijk zouden we dinsdagavond in Emmeloord gaan springen, maar deze wedstrijd was afgelast ivm de storm. Benthe wist dat er in Olst op donderdagmiddag springwedstrijden waren. Het is erg belangrijk dat de paarden parcoursen blijven springen, ze leren op een wedstrijd meer dan thuis.

Alice reed Coral Estate Alert eerst een B ronde, want Alert blijft kijkerig. Hij sprong een balk op hindernis 1. In de klasse L sprong hij 1 en 3 naar beneden maar liep verder goed. Alice vond hem fijner als in de B.

Coral Estate Ayo sprong weer fijn dubbel nul en won de 3e prijs in de L. Peter Parker mocht een M parcours lopen en verlaagde twee maal een steilsprong richting de voor hem enge kantine. Coral Estate Mitok was weer braaf en maakte geen fouten. Alice won met hem de derde prijs.

Benthe met haar All in One tijdens de sgw van Neede

noesBentheNeede

Leida en Jantien speelde lief in de vrachtwagen. Ideaal.

026