Springen in Wezep

Zaterdag ging Alice al vroeg met medewerkster Benthe naar Wezep. Benthe sprong foutloos in de klasse B. In de barrage kreeg ze een balk. Een zesde prijs was voor hun.

Alice reed Coral Estate Alert met een balk rond in de klasse B. Alert sprong in de L fijner en had ook in die klasse 1 balk.

Gert kwam later met de meiden en reed Bob the Builder in de klasse L. Bob sprong 1 balk. Alice reed Coral Estate Ayo ook in de klasse L. Foutloos en in de barrage een balk. Ayo won de 13e prijs. Hij mag door naar de Gelderse Kampioenschappen want dit was de 3e en laatste selectiewedstrijd.

Peter Parker is nog niet van zijn kantinevrees af. Hij sprong goed maar verlaagde hindernis 9 en 10b in de klasse M. Coral Estate Mitok sprong foutloos. In de barrage draaide Alice een keer kort. Mitok sprong opzij voor een hindernis, dus toen moest Alice een volte rijden. Een zesde prijs was voor hem.

Leonie ging mee om te helpen en Joaenne zorgde dat thuis de boel doorging. Meiden bedankt!