Twee tweede prijzen tijdens Indoor Dronten

De paarden sprongen goed afgelopen vrijdag en zaterdag tijdens Indoor Dronten. Alice was dit keer alleen op stap. Gert was vrijdag, zaterdag en zondag voor de KNHS op een veiligheidsseminar van de FEI in Warendorf en Benthe was op de terugweg van haar wintersport.

Coral Estate Ayo sprong vrijdag in de 2e fase van het L springen een balk. In het progressief ging het super en won hij de 2e prijs. Peter Parker kreeg een fout op oxer nr 6 in het M springen. In het jachtspringparcours ging hij snel rond. Op hindernis 2 viel een balk maar Alice reed snel door. Helaas viel nr 7 ook. Maar bij een jachtparcours krijg je strafseconden. Hierdoor won Peter Parker toch nog de 6e prijs.

Zaterdagmorgen had Alice de jonkies meegenomen voor de BB. Coral Estate Curacao liep een keurig foutloos rondje. Coral Estate Blondy sprong een balk op de eerste van de dubbel.

Coral Estate Harry Belafonte liep dubbel nul en snel in de klasse L. Hiermee won hij ook een 2e prijs. De prijsuitreiking reed Alice op Larina van Moniek Laseur. Larina is inmiddels 19 jaar en sprong mee in de klasse L met Marlissa Verhek. Alice reed deze Larina als 4 jarige, oeps 15 jr geleden. Waar blijft de tijd! Heel bijzonder om met Larina de ereronde te rijden.

 Onze zondaghulp Carmen Holstlag  werd keurig tweede in de finale die door Wim Bonhof op stijl beoordeeld werd. Gefeliciteerd.

Leida en Jantien hebben gezellig bij oma Lozeman gelogeert vanaf vrijdagavond anders had Alice het niet kunnen redden. Oma bedankt!

Blondy en Curacao genieten van de zon op zaterdagmorgen.

blondyier