Jumping Indoor Nijkerk

Het jaarlijkse JIN is in volle gang. Dit jaar alweer voor de 31e keer. Alice en Benthe hebben er woensdag gereden.  Peter Parker mocht weer M springen. Binnen is niet zijn ding want hij vind het doodeng. Maar hij leert meer dan wanneer hij thuis op stal blijft.

Hij sprong 4a en b naar beneden, daarna liet hij alle balken boven en liep ook goed door de driesprong. Het tweede parcours ging beter en alleen hindernis 3 werd verlaagd.

Coral Estate Ayo maakte zijn M debuut en deed dat super. Twee foutloze rondes en een 8e prijs. In het tweede parcours had hij een fout op de laatste van de 2e fase. Hij mag zaterdagavond in de finale meedoen. Alice heeft dit afgemeld omdat hij genoeg had gelopen. Vorig weekend was Alice ook niet thuis en er komen straks hele drukke tijden aan.

Na de M waren er B rubrieken. Benthe reed dubbel nul met haar All in One. Tijdens het tweede parcours viel er een balk.

Coral Estate Alert en Coral Estate Harry Belafonte liepen beiden fijn in de B HC.

Benthe met haar All in One in de vrachtwagen en Alice op Coral Estate Alert

001Nijkerk

Foto4u.nl maakte mooie foto’s, hier Coral Estate Ayo in actie

ayoMsprNij