Vol weekend

Afgelopen weekend was lekker volgepland. Zaterdagmorgen gingen Alice en Benthe bij -20 op pad richting Hulshorst.

Alice reed Coral Estate Curacao foutloos in de klasse BB. Coral Estate Blondy liep ook fijn in de BB en was ook zonder fouten. Benthe reed met haar All in One een B parcours. Ze begon voor een tien, maar helaas had ze een communicatiestoornis bij hindernis 5 waardoor haar paard stopte. Daarna ging het goed.

Coral Estate Alert liep ook B en deed dat fijn. Omdat Alice in de middag in Ermelo moest zijn had ze geen tijd om L te rijden.

In de middag was er een bijscholing voor FNRS juryleden in Ermelo. Als afsluiting kregen ze een demonstratie van Alice. Coral Estate Ayo was mee. Op het grote scherm werden wat filmpjes vertoond van Ayo tijdens wat verschillende crossen.

Ayo gedroeg zich goed maar vond het wel even eng om uit de dressuurring te springen. Later ging dat prima en hij vond het wel stoer om voor zoveel publiek te lopen.

Zondagmiddag waren er van de FNRS bijscholingen voor instructeurs. Alice verzorgde samen met Jan Paul Duijndam een gastles springen voor manegeruiters op manegepaarden. Dit was leuk om te doen want de deelnemers waren enthousiast en leergierig. Ze reden erg netjes.

Als afsluiting had Alice de volbloed Peter Parker meegenomen. Het thema van de dag was afwisseling, dus vandaar dat Alice was uitgenodigd. Op een groot scherm werden beelden vertoond van een dressuurproef, een springparcours en beelden van crossen. Tussendoor trainde Alice Peter Parker en liet wat smalle en schuine hindernissen zien.

Peter Parker vond het eerst doodeng, een scherm en al die hindernissen maar later ontspande hij en deed hij super zijn best.

De instructeurs werden ook bijgeschoold in het caroussel rijden.

f025

f026

f027

Op het grote scherm werd een dressuurproef van Peter Parker vertoond

f030

Peter Parker ging gehoorzaam over de hekjes en tussen de staantafels door

f032

f036