Antislip dekjes

Alice heeft sinds kort nieuwe eventingdekjes.

Op de rug van het paard zit een soort ingebouwde prolite. Dus er hoeft geen kussen meer tussen. De dekjes komen uit Canada. Veel bekenden eventingruiters rijden er al mee.

De  zadeldekjes van Ecogold zijn anti-slip, 100% ademend, hypo-allergeen, snel vocht verdampend, verminderd wrijving en drukpunten, absorberen schokken en zorgt voor nauw contact met uw paard.

 Door de anti-slip laag blijft het zadel erg goed liggen. De laag is toch zacht waardoor de huid van het paard niet beschadigd. Er zit een ingebouwd kussen in, waardoor het voor het paard erg zacht op zijn rug is en de drukverdeling is top. De spring- en eventingmodellen zijn heel luchtig voor het paard zodat deze zijn warmte goed kwijt kan.

 Ze zijn ook als dressuurmodel te verkrijgen.

Voor meer info www.all4riders.com

Tijdens sgw Etten Leur zal er een stand zijn zodat iedereen de dekjes kan bekijken. Arie de Vroet van eventingphoto.com en zijn vriendin Hanna Broms zijn met het importeren begonnen van deze mooie dekjes. Tevens zijn er van Ecogold beenbeschermers op de markt. Deze worden op dit moment door Alice getest.

zadel