Coral Estate Ayo wint de klasse Z

Al vroeg werd er zondag vertrokken naar de eerste eventingwedstrijd van het seizoen in Chaam. Alice moest met Coral Estate Harry Belafonte om 8:07 dressuurrijden. Hij mocht mee om M HC te doen. Hij is heel erg kijkerig maar pakte alles goed aan. Foutloos in het springparcours en in de cross.

Coral Estate Ayo heeft zich deze winter zeer goed ontwikkeld. Hij is erg fijn gaan springen en ook in dressuur is hij vooruit gegaan. Hij liep een  fijne dressuurproef wat goed was voor 40 strafpunten en een 1e plaats. Hij sprong foutloos en in de cross deed hij het ook super. Drie seconden kwam hij te laat binnen, dus 1,2 stafpunten. Alice stond 1,3 strafpunt voor in dressuur, dus de overwinning was een feit. Hiermee won hij de grote prijs van de gemeente Chaam! Raf Kooremans werd met de ervaren Chase the Moon tweede.

Gert reed Bob the Builder in de klasse L. Hij liep fijn maar was een beetje speels tijdens de dressuur. Hij sprong nul. In de cross keek hij even bij het slootje van de coffin. Gert drukte hem goed door.

Benthe startte ook in de L met haar All in One. De dressuur ging fijn, tijdens het springen werd hindernis 1 verlaagd en 6a. In de cross ging hij fijn foutloos rond.

Leida en Jantien waren een dagje bij oma Lozeman geweest, in de namiddag kwam oma bij afrit Nulde zodat de meiden zo in de vrachtwagen konden stappen.  Het is nog niet vaak gebeurd dat we vanuit Chaam bij licht thuis kwamen. Ook wel eens leuk.

Neeltje en Arie bedankt voor de actiefoto’s.

Mooie ochtengloed…

Chaam001

Coral Estate Harry Belafonte tijdens het springen

Chaam025

ChaamHBIMG_5035

Benthe met haar All in One

Chaam031

Coral Estate Ayo

ChaamayoIMG_5183

Opa Lozeman, 68 jaar en volop in actie, klasse Z

IMG_5193

Gert en Bob over de surfplank

Chaam051

ChaambobIMG_5286

ChaambobgalopIMG_7394

Benthe richting hindernis 1

Chaam053