Drie dagen eventingkamp

Maandag, dinsdag en woensdag waren de drie vriendinnen Melanie, Isabel en Erica op kamp in Biddinghuizen. Maandagmiddag kregen ze springles van Alice. Daarna werd er wat in het terrein gereden. Maandagavond zijn de meiden mee naar Ermelo gegaan voor de theorie avond van Chris Bartle.
 Dinsdagmorgen is Benthe met hun naar het Veluwemeer geweest om daar te trainen. In de middag kwamen ze even in Ede kijken waar Alice les had van Chris Bartle. In de avond werd er zelf weer getraind onder begeleiding van Alice.

Woensdagmiddag kregen ze dressuurles en woensdagavond werd de driedaagse afgesloten met een terreintraining. De meiden hebben veel geleerd en het gezellig gehad.

Voor liefhebbers zijn er mogelijkheden om een paar dagen te komen trainen. Er is een caravan beschikbaar en er zijn op dit moment boxen vrij. Welkom!

Datum en aantal dagen in overleg. Afspraak via de mail info@naber-lozeman.nl

Vlnr Melanie, Isabel en Erica

meiden