Coral Estate Ayo bewijst opnieuw zijn klasse!!

Zondagmorgen gingen we om half 6 al op pad naar Etten Leur. Leida en Jantien gingen ook mee en konden zo in de vrachtwagen verder slapen. Samen met mama bovenin de sleeptop en papa achter het stuur.

Onze medewerkster Benthe Vermeulen moest al om half 9 dressuurrijden in de klasse L. Dat ging goed. Ze sprong foutloos en crosste ook nul in de tijd. Een 4e prijs was voor hun.

Gert ging ook super met Bob the Builder. Een goede dressuurproef, een tijdfout tijdens het springen en een zeer goede cross binnen de tijd. Een zevende plaats was voor hun.

Coral Estate Ayo mocht weer mee om ervaring op te doen in de klasse Z. Als hij moe zou voelen van de dag ervoor dan kon hij een mooi rustig rondje lopen. Nou hij was nog fit genoeg, hij won de dressuur samen met Tim Lips en zijn leeftijdgenoot Akarlos, sprong foutloos en crosste ook super. Alweer was de overwinning voor hem! Ongelooflijk, Chaam en Etten Leur beiden winnen. Ayo krijgt nu even een paar weken rust, dat heeft hij wel verdiend.

Alice reed nog een paard in de klasse Z. Coral Estate Harry Belafonte. De dressuur ging al beter als in Chaam. Tijdens het springen verlaagde hij hindernis 1 en in de cross liep hij foutloos. Hij is heel erg kijkerig en vind het allemaal heel spannnend maar Alice heeft een zeer goed gevoel over hem.

Doordat Alice nog om 17:15 moest crossen en naar de prijsuitreiking moest waren we pas om 20:45 thuis. Een lange maar wel zeer leuke en gezellige dag!

Arie de Vroet van www.eventingphoto.com dank je wel voor de actiefoto’s.

Benthe wordt voorgelezen door Chantal. Zondagmorgen half 9 op het Etten Leurse veld.

el0

Coral Estate Harry Belafonte vind het allemaal erg spannend

el1a

Benthe en haar All in One op de L trakener

el4

Bob the Builder en Gert hadden lol

el5

Vierde prijs voor Benthe, stagiaire Chantal was voor het eerst mee naar een sgw en vond het leuk. Ze heeft goed geholpen.

el2

Coral Estate Ayo sprong ruig naar beneden

el6

Leida en Jantien waren zwart van het zand en wilde wel in de bak richting huis, dat kon natuurlijk niet

el1

Coral Estate Harry Belafonte relaxed tijdens de training in Ede vorige week

el8

De Z trakener, hij wilde daarna rechtdoor maar moest rechtsaf……………Komt goed met hem

elhb

De prijsuitreiking,  Hanna Broms nam de 2e prijs in ontvangst van de Belgische Lara de Liedekerke, Jan van Beek werd 3e met Rinus.

el7