Missie geslaagd

Alice haar doel is bereikt. Peter Parker liep super in Radolfzell en heeft een lange 2* kwalifictie. Deze is nodig om aan het einde van het jaar in Boekelo te mogen rijden.

Na een lange reis dinsdag vanaf het Italiaanse Vairano via Oostenrijk kwamen Alice en Franca veilig aan. Pff om half 4 in de ochtend vertrokken en om half 5 ’s middags in Radolfzell. Met de vlam in de pijp door de Brennerpas! Franca hield Alice goed wakker met koffie enz.  Renske Kroeze en haar moeder kwamen gelijk aan. Als je dat probeert af te spreken dan lukt het niet.

De dressuur ging beter dan vorige week. Bij 2 jury’s 2e en bij de andere 4e. In totaal kwam Alice op de 3e plaats met 45,7 strafpunten.

De cross was lastig maar Alice ging vol vertrouwen van start. Peter Parker is een heerlijk paard om in het terrein te rijden. Hij gleed een paar keer uit in de wendingen. Hierdoor kwam Alice 14 seconden te laat binnen. Achteraf bleek dat hij achter een paar stiften kwijt was geraakt. Alice was blij want ze had nergens een twijfelmoment op een sprong. Hij is klaar voor de korte 3*!

Er reden er maar 4 binnen de tijd, Renske Kroeze deed dat ook met haar Super Sunny Girl! Goed bezig. Jeanet Chardon reed ook voor het eerst een lange 2* en deed dat ook geweldig foutloos.

De keuring was zondagmorgen geen probleem en Peter Parker sprong heerlijk. Helaas een fout op de laatste oxer van de driesprong. Alice zat zelf iets te stil op triplebar nr 10 waardoor hij de achterste balk eraf tikte met zijn achterbenen.

Hiermee won Peter Parker van Ramon van Reine en Yvonne Koornstra de 3e prijs! Renske sprong foutloos en was hiermee de enigste die op haar dressuurscore bleef staan. Goed bezig. Renske won de 6e prijs.

Gelukkig ging thuis alles perfect dankzij Gert, pa en ma Naber, pa en ma Lozeman, Joaenne, Benthe, Chantal en Carmen. Allemaal heel hartelijk bedankt voor al jullie hulp!!

Tanken hoort er ook bij, geweldig uitzicht daar in de bergen

ra1

Renske en haar mama

ra2

ra3

ra4

ra5

Mitok in zijn overdekte priveweide……….

ra6

ra7

rx1

Hindernis 6 de lastige watercombinatie. Sprong, een galopsprong, naar beneden en daarna op twee lange galopsprongen over de bak het water in. Het was een apart gezicht van boven.

rx2

De andere kant van deze combinatie

rx3

De coffin met op drie galopsprongen en hoge smalle eruit

rx4

De tweede watercombinatie

rx5

De sunkenroad op in/uit eruit, ging prima

rx6

Franca krijgt een prijs van Danielle Vogg, de grooms van de eerste drie paarden kregen een prijs, erg leuk.

rzond1

Renske en Super Sunny Girl, zesde.

rzond2