Twee super ritten vandaag

Vandaag werd de cross country verreden in Vairano. Peter Parker liep erg fijn in de korte 2 ster. Alice reed niet te dol omdat hij volgende week in Radolfzell en lange 2 ster moet lopen. Hij was 16 seconden over de tijd en staat nu op een 18e plek.

Tim Lips was 8 seconden over de tijd en staat nu 6e in deze klasse.

Coral Estate Mitok liep in Boekelo 2010 zijn laatste lange 3 ster. Alice nam nergens risico en Mitok voelde super. Hij ging fijn met vertrouwen rond. Nergens een “nasty moment” en overal de kortste route. Alice kwam 5 seconden te laat binnen en was daar erg tevreden over want hij kan dus makkelijk in de tijd lopen de volgende keer. Een fijn gevoel!

Van de 38 starts waren er maar vier binnen de tijd. Alice en Mitok staan nu op een 5e plaats. Morgen is de keuring en daarna het springen.

Peter Parker over hindernis 4

006

Coral Estate Mitok over de waterinsprong, daarna gelijk links over de boot en daarna de punt. Hij deed dat super.

005