Volle zaterdag

Zaterdagmorgen kwamen er veel New Forest pony’s naar Biddinghuizen. Wianda Westra – van Groesen organiseerde voor het New Forest stamboek regio oost lessen bij Alice. De groepen begonnen om 9 uur en aansluitend kregen de belangstellende een excursie. Het waren leuke kinderen die op fijne pony’s reden. De meest gestelde vraag was: “Wanneer mogen we weer komen?”

Later in de middag gingen Gert, Alice en de meiden naar de clubkampioenschappen van de Flevoruiters in Dronten. Ideaal zo’n wedstrijd dichtbij. De pony’s deden ook mee dus het was erg leuk om de kinderen van vrienden en bekenden rond te zien springen in de finale later op de avond.

Gert reed met Coral Estate Curacao en hij was lekker kijkerig. Bob the Builder moest ook even wennen dat hij weer binnen moest springen. Hij kreeg een fout op hindernis 1 en oxer nr 8.

Alice had Zinadja meegenomen. Zinadja gaat thuis buiten heel fijn. Nu moest ze naar binnen en het was erg druk op het losrijterrein, dat vond ze niet leuk. Alice had haar handen vol aan de energieke merrie. Al doende leert men. Volgende week kan ze haar lol op tijdens een eventingwedstrijd in Maarsbergen.

Coral Estate Harry Belafonte leert heel veel en sprong fijn. Hij liep twee foutloze fases in de klasse L en een 4e prijs was voor hem. In de finale sprong hij een balk op de laatste oxer richting de kantine.

Zaterdagmorgen met de New Forest pony’s

nf1

nf2