Clinic te Purmerend

Vandaag gaf Alice een clinic in Purmerend. Ter ere van het 5 jarig bestaan van manege Purmerbos werd er een mini horse event georganiseerd. Omdat het slecht weer was werd alles binnen gedaan en daar was Alice wel blij mee.

Pepper mocht mee en vond het geweldig. Hij was erg vrolijk en deed super zijn best. Manege Purmerbos wordt gerund door Danielle Laffra en haar zus. Er zijn 40 manegepaarden/pony’s en er is plek voor 40 pensionklanten. Het is erg overzichtelijk opgezet en ruim ingedeeld. Het 5 jarig bestaan was een feestje waard.

Er was erg veel publiek en veel mensen wisten niets van paardensport. Een goede promotiedag dus want er was vanalles te doen.

Danielle reed zelf mee op haar paard wat in de ochtend nog als Zebra had gefungeert. Alice gaf haar wat aanwijzingen en aan het einde van de clinic sprongen ze netjes rond, zelfs over een smalle. Best goed voor een Zebra!

pur1

 

 

 

 

 

 

 

 

Pepper precies over het midden van de balk

pur2

 

 

 

 

 

 

 

 

pur3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

purmurend