Joepie, met vier paarden in Maarsbergen aan de start!

Vandaag heeft Alice dressuur gereden in Maarsbergen. Op het prachtige landgoed van de familie Petter is dit weekend een internationale 1 en 2 ster.

Omdat de dressuur vandaag voor een gedeelte al werd verreden kon Alice vier paarden starten. Om half 2 was de veterinaire keuring. Alle vier draafde ze super.

Coral Estate Harry Belafonte mocht als 1e van start in de CIC*. In een enorme hoosbui reed Alice haar proef. De juryauto maakte lawaai met de ruitenwissers en de lampen waren aan. Harry vond dat eng. Verder liep hij een hele goede proef. -50 was zijn score en hij staat hiermee op een voorlopige 5e plaats. Morgen moeten er ook nog veel deelnemers.

Daarna snel op Peter Parker, hij zette zijn beste beentje voor in de CIC** en liep een fijne proef. -51,7 en een voorlopige 1e plaats. Coral Estate Mitok liep subliem op het voorterrein. In de ring ging hij tijdens de middendraf op de vlucht en Alice was blij dat ze hem in de ring kon houden, wat een aap!
Daarna was hij nog een keer stout. Verder liep hij fijn. Bij de jury bij B stond hij 2e en bij C 11e. -59,4 was de score en een voorlopige 6e plaats.

Coral Estate Ayo mocht als laatste in de 1*. Weer een enorme hoosbui, Alice was helemaal doorweekt en er was helemaal niets meer droog. Ayo deed goed zijn best maar stond stijf stil voor het achterwaarts, hij wilde niet terug. Tijdens het losrijden ging dat prima en toen Alice het na die tijd ook nog een keer deed ging het super.
-46,9 waren de punten en een voorlopig 3e plek.

Twee mooie dressuurringen, jammer van de vele regen

m1

Franca, onze stagiaire, haar moeder was aan het schrijven bij jury Roeli Bril en maakte dit leuke plaatje. Coral Estate Ayo is er klaar voor om te starten.

roelie

Na afloop de cross lopen, hindernis 4 voor de 2*. Vlnr Iina, Benthe en Chantal, zij zorgden dat Alice steeds op tijd op haar volgende paard zat. Meiden bedankt! Franca en Joaenne deden de twintig paarden die nog thuis stonden.

m2

6a, b en c. Eigenlijk moeten alle Nederlandse crossbouwers gaan kijken hoe de Engelse crossbouwer Eric Winter de hindernissen heel mooi heeft weggezet. Een prachtige cross!!!

m3

De watercombinatie voor de 1*

m5

Voor de 2* is het wat lastiger en aan het einde een punt

m4

Nr 13, dus even extra opletten

m6

18a en b de coffin, goede training voor Mitok!

m7

m10

Het springparcours voor het mooie landgoed

m8

Leida doet mee aan de children”s challange, dat ziet er leuk uit!

m9