Relaxed weekend

We hebben een lekker relaxed weekend gehad. Dit ivm de belangrijke wedstrijd in het Engelse Bramham volgende week.

Daar is de Olympische observatie wedstrijd. Er doen maar liefst 250 deelnemers mee uit 17 landen!
Voor meer info: www.bramham-horse.co.uk  Bramham staat bekend als een zware cross in heuvelachtig terrein. Er rijden zeven Nederlanders mee in deze CIC***. Elaine, Tim, Raf, Jan, Madeleine en de in Engeland wonende Andrew Hefferman. Gezellig!

Voor Merel Blom is het spannend of ze mee mag doen, ze hoort dit dinsdagmiddag. We hopen van wel!

Coral Estate Mitok is helemaal nagekeken en is “fit to compete”.  Alice heeft hem lekker door kunnen trainen en gaat vol goede moed naar Bramham maandagavond.
In plaats van naar Oud Karspel is Alice zaterdag naar Adelinde gegaan om dressuur te trainen. Adelinde is, evenals Anky, erg enthousiast over de dressuur kwaliteiten van Mitok. Nu nog in de wedstrijdring! Komt goed.

Het is jammer de Renswoude Horse trails in hetzelfde weekend als Bramham zijn, zeker nu haar sponsor Coral Estate daar sponsort. Volgend jaar is Alice hopelijk wel van de partij in Renswoude.

Zondag was ons buitenterrein verhuurd aan de sgw trainingsgroepen Oost onder leiding van Bert Wagevoort en Jan Oortveld.
Medewerkers Franca en Benthe hebben zondag B gereden in Oud Karspel. Benthe reed met haar Lex voor het eerst een sgw. De dressuur ging redelijk, bij het springen viel er een balk en in de cross stopte Lex op hindernis 1. Daarna ging hij super en met een aarzeling bij de waterbak kwamen ze aan de finish.
Franca bleef op haar dressuurscore staan en won daarmee de 3e prijs! Ga zo door!

Coral Estate Mitok tijdens de keuring in Boekelo 2010

021