Vier paarden bij de beste vijf!

De paarden konden niet achter blijven bij Boyke in Maarsbergen. Ze liepen alle vier super.

Coral Estate Harry Belafonte moest als eerste van start in de CIC*. Hij liep een goed foutloos springparcours en een snelle foutloze cross. Alice deed het laatste stuk rustig aan en nog kwam ze bijna 20 seconden te snel binnen met de zoon van de volbloed Heraldik. Hiermee won hij de 3e prijs.

Coral Estata Ayo deed het ook super, dubbel nul en precies binnen de tijd in de cross. Hiermee won Ayo de 2e prijs. In totaal waren er maar 3 op hun dressuurscore blijven staan. Elaine Pen won op haar dressuurscore met de D pony Starlights Rondeel. Goed bezig!

Peter Parker sprong een balk op oxer nummer vier maar gaf Alice een super gevoel. In de cross ging hij erg fijn en foutloos rond. Nergens een moment van twijfel, wat een fijn gevoel. Hij won de 3e prijs in de twee ster.

Coral Estate Mitok sprong extra, hij heeft het hele parcours niets aangeraakt. Hij is veel wijzer geworden van de wedstrijden in Vairano en Bramham. In de cross was hij gretig maar Alice vertrouwde hem niet op de coffin. Gelukkig was het nu geen probleem. Mitok won de 5e prijs. Een goede afsluiting van de lange dag.

Arie, Neeltje, Anouk en Miriam bedankt voor de foto’s.

Harry Belafonte springt netjes het water in

mbhb1

En de laatste

mbhb4

Ayo goed schuin over het huisje

mbayo

De waterbak

mbayo1

Peter Parker springt ook netjes in het water

mboz

mboz1

Keurig over de punt uit het water

mboz2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitok tijdens het springen

!cid_BD056579-4F79-4F28-A01F-4A01C522AFE4

 

 

 

 

 

 

mbm1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitok had er zin aan

mbmi3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mbm2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mbm3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoog over de sloot van de coffin

mbmi4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En daarna na een rechterbocht deze steilsprong, braaf

mbmi5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aan het einde van een lange dag, Harry Belafonte opgezadeld voor de prijsuitreiking. Benthe, Franca en Iina super bedankt want jullie zorgden dat Alice op tijd op het juiste paard zat! Boyke staat stoer in de vrachtwagen.

mblaatste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De prijsuitreiking, Harry vond het spannend

!cid_4047856B-B9A0-4C01-8885-AA89FD06F689