Clinic bij Stal Thooms

Vandaag was er een open dag bij stal Thooms in Marienheem. Deze pensionstal bestaat 12,5 jaar en dat was de reden voor een feestje. Alfons Heetkamp, de eigenaar, had Alice uitgenodigd om een clinic te verzorgen voor zijn pensionklanten.

Alice gaf eerst drie meiden dressuurles. Daarna kwam er een groepje ruiters die spingles kregen van Alice.

De buren van Alfons hebben een vogelpension en dat bestond vijf jaar. Samen hielden ze een open dag. In de pauze ging Alice daar even kijken en dat was erg leuk. Het is het enigste vogelpension in Nederland en er is ook een vogeluitlaatservice. Wist niet dat dat bestond. Voor meer info www.vogelpension.nl

Na de pauze hielp Alice weer drie meiden in de dressuur. Helaas kwam de regen met bakken uit de hemel waardoor we naar binnen gingen. De springles werd dus binnen gedaan. Gelukkig klaarde het weer een beetje op en kon het parcourtje aan het einde buiten gereden worden. 

alf1

alfo1

alfo2

alf3

alf2