Uitje naar Aken

Gisteren zijn Gert, Alice, Benthe en Franca naar Aken gegaan. We hebben eerst wat dressuur gekeken. Patrick van de Meer met zijn Uzzo liet goede dingen zien tijdens de Grand Prix. Het wordt spannend of hij mee naar Londen mag.

Daarna hebben we de cross gelopen. Prachtig en wat een super bodem! Morgen rijden Jan van Beek, Merel Blom en Raf Kooremans deze cross en vormen het Nederlands team. Succes!

Donderdagavond hebben we genoten van de landenwedstrijd springen. Wow wat een hindernissen en wat een sfeer in het stadion met 50.000 mensen. Benthe en Franca konden een lift van Silvie naar huis krijgen, Gert en Alice bleven een nachtje slapen.

Vandaag was er een soort receptie voor alle door Cavalor gesponsorde ruiters. Er werd een presentatie gegeven over hun producten en over wat ze allemaal aan het ontwikkelen zijn. Alice wordt al jaren gesponsort door dit wereldwijd bekende merk. Haar paarden krijgen Cavalor voer en Alice is er trots op dat ze een fijne samenwerking heeft met dit topbedrijf.

We hebben weer veel mensen gesproken en het was erg gezellig. Rond 4 uur waren we weer thuis, want er was nog genoeg te doen. Leida en Jantien konden donderdag uit school naar Gert zijn ouders. Daar bleven ze slapen en konden vrijdagmorgen weer naar school. Pa en ma Naber bedankt!

Voor meer info over Cavalor: www.cavalor.com

Beetje jammer van de regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Voor een paar euro hadden we prima plastic bescherming!

aken

Ons geweldige uitzicht

aken2