Goed weekend voor ex paarden

Het is altijd leuk om te horen dat paarden die wij opgeleid en verkocht hebben het goed doen. Vandaag won Vilart de lange 1* van Blair Castle in Engeland.

Niklas Bschorer, de Duitse junior die Vilart berijdt,  won de dressuur met 35,3 strafpunten en bleef op deze score staan. Gefelciteerd! Ga zo door. Niklas kocht Vilart in 2010. In 2009 werd Alice met Vilart 2e in Varsseveld in de 1*, dat jaar won hij ook het KNHS kampioenschap in de klasse M.

vb

Via deze link kom je bij de uitslag van Blair Castle.

http://www.bdwp.co.uk/cgi-bin/3dif.pl?fn=blr12.csv&nav=left

Amarillo, de bruine Kreator, die vorig jaar naar Duitsland is gegaan heeft afgelopen week ook gewonnen. Deze wedstrijd was niet zo groot als Blair Castle, maar de blijdschap was er. Vanuit Duitsland kregen we onderstaand krantenknipsel.

Artikel Amarillo