1, 2 en 3 in Neede

Het was een topdag in Neede, mooi weer en paarden die het super deden!

Alice reed de 5 jarige Coral Estate Curacao voor de eerste keer. Een paar foutjes in dressuur en verder alles foutloos. Hiermee won de jonge Ier de 3e prijs in de klasse L. Hij gaf Alice een super gevoel.

Gert reed Bob the Builder in de klasse M. Hij reed de cross te snel waardoor hij 2,4 strafpunten kreeg. Als je meer dan 20 seconden binnen de tijd bent krijg je ook 0,4 per seconde dat je te snel bent. Gert won hiermee de 2e prijs.

Onze working student Joanne Spliethof won deze klasse M met haar Avalona! Ze kwam op een eindscore van 57,8. Gert had 57,9 dat was wel grappig.
Joanne gaat met een goed gevoel naar het KNHS kampioenschap in Hattem volgende week.

De moeder van Avalona, Rilona werd 5e in de klasse L. Joanne reed voor het eerst 3 paarden. Ze stuurde Coral Estate Alert ook keuring foutloos door het springen en de cross. Alert was lang niet mee geweest en pakte het fijn aan.

Pascal heeft goed geholpen want er was genoeg te doen met 5 paarden en 3 ruiters/amazones.

nee1

Gelukkig sprong Joanne haar moeder ook bij, Avalona wordt gewassen.

nee3

Jantien houdt de makke Bob vast en haalt zijn vlechten uit. Kan makkelijk als je vier jaar bent!

nee4