Rabobank fandag

Gisteren is Alice op de Rabobank fandag eventing in Renswoude geweest. Samen met Elaine Pen en Jan van Beek liepen we de cross en legden we uit hoe je verschillende soorten hindernissen moest overwinnen.

Henrieke Boonzaayer reed de cross en de kinderen vonden het prachtig. Er was een kinderpersconferentie en we kregen de leukste vragen. De kinderen mochten ook op een rodeostier. De kinderen hadden een speciaal boekje gekregen waarin de handtekeningen van Elaine, Henrieke, Jan en Alice konden worden ingevuld. Als afsluiting mochten de kinderen op de foto met ons.

Het was een zeer geslaagde middag. Rabosport maakte een filmpje:

http://www.paardensport.tv/video/6145/drinken-jullie-ook-bier.html

Jan van Beek legt uit dat Henrieke een Airjacket aan heeft

r1

Uitleg bij de waterinsprong

r3

Het mooie Coral Estate doek staat er nog van de wedstrijd van afgelopen zomer

r2