Topdag in Norg

SGW Norg staat sinds jaren weer op de kalender. Zondagmorgen vertrokken we om half 6 naar het noorden want Gert moest al om half 9 dressuurrijden.

Coral Estate Curacao had wat foutjes in zijn L proef, -62 was het resultaat. Hij sprong en crosste foutloos en gaf Gert een goed gevoel. Alice zal hem nu verder gaan starten.

Onze medewerkster Joanne Spliethof reed voor de tweede keer met haar Rilona een sgw. Ze bleef op haar dressuurscore staan en won daarmee de tweede prijs in de klasse L. Goed bezig!

Bob the Builder sprong een balk en crosste foutloos, hij had -48 voor dressuur. Hiermee won Gert en Bob de 4e prijs in de klasse M.
Alice reed HC met Coral Estate Harry Belafonte. Nadat hij in Breda was uitgesloten in dressuur ging het nu een stuk beter. -48,5. Tijdens het springen viel er een balk. Bij de start van de cross was hij even lastig maar toen hij eenmaal op gang was ging het super.

Leerling Carmen Holtslag wist de klasse M te winnen, ga zo door! Alice haar vader won in 1968 in Norg het KNF kampioenschap. De wat oudere sgw liefhebbers wisten dat nog en vonden het bijzonder dat Gert Lozeman 44 jaar later weer meedeed. Opa Lozeman crosste foutloos, maar reed ook HC in de klasse M.

Alberdina Buiskool, (met blauwe shirt) woont sinds vorig jaar november bij haar vriend in Norg. Ze kwam heel ouderwerts de hele dag helpen, dat was super! Na afloop zijn we even bij haar en haar vriend Kees langgeweest. Dat was gezellig.
Pascal houdt de Ier vast terwijl Joanne zijn stiften uitdraaid. Leida heeft Bob vast.

002norg

Waar een zadelbok al niet goed voor is

001Norg