Varsseveld in 1991

Terug denkend aan afgelopen weekend dacht Alice dat ze nog wel een foto had van dezelfde watercombinatie van Varsseveld. Even in een ouder plakboek kijken en jawel een foto uit 1991.

Oeps daar was Alice 20 jaar en reed Olympic Watermill Stream. De uitslagenlijst zat er ook bij. Martin Lips werd 2e met Writzmark. Cord Mysegas won de wedstrijd. Er deden toen 19 deelnemers mee in de klasse ZZ, nu CIC**.

Joris van Springel, Hans Melzer, Angela Rohof, Eddy en Mandy Stibbe, Hille Duivenkate en Adriaan Smeulders deden ook mee. Alice werd toen 14e want kreeg een weigering bij de bosuitsprong vanaf de crossmoterbaan. Deze route wordt nu niet meer gebruikt.

Heel blij met deze kleurenfoto want alle foto’s waren toen nog bijna zwart/wit. De onderste is van Paard&Foto uit Amersfoort. Je kreeg dan weken na de wedstrijd proefafdrukken die je per post kon bestellen. Nu niet meer voor te stellen. Nu staan foto’s dezelfde dag soms al online!

wsvvelsie

1ws