Zin aan Boekelo!

Coral Estate Mitok en Peter Parker zijn klaar om morgenmiddag naar Boekelo te vertrekken.

Vandaag ging Mitok zeer goed tijdens de dressuurtraining bij Adelinde. Als hij zo deze week in de ring loopt dan komt het goed! Peter Parker voelt ook erg fijn aan.

Alberdina Buiskool gaat weer mee om te groomen. Thuis draait de stal door dankzij Joaenne, Joanne en Pascal. Opperstalmeester Pa Naber houdt ook een oogje in het zeil.
Leida en Jantien gaan naar school en vanaf donderdagavond gaan ze met pa en ma Lozeman mee in de camper naar Boekelo, gezellig! De koffers zijn al gepakt.
In 2004 reed Alice voor het laatste met 2 paarden, dat waren Baxter (8e) en Royal Kiwi (10e). Daarna kwam Alice steeds met 1 paard aan de start, Royal Kiwi, Coral Estate Plutos, Tom Cruise II en met Coral Estate Mitok.

Mitok heeft inmiddels veel ervaring en is al een keer daar rond geweest. Peter Parker heeft nog nooit een cross van 10 minuten gelopen, maar deze volbloed is geboren om te galoperen, dus dat komt helemaal goed.

Het zal een echt NK worden met 10 Nederlandse ruiters en 14 paarden. Olympische deelnemers Elaine Pen en Andrew Hefferman zijn er met hun Londen paarden. Tim Lips heeft twee andere paarden in de strijd.

Alice gaat voor de 16e keer van start en heeft er zin aan.

Voor meer info: www.military-boekelo.nl en voor de live resultaten en startlijsten www.rechenstelle.de

De eerste keer was in 1991 met Olympic Watermill Stream, waar blijft de tijd!

WSBoekelo

wsboek1