Bob the Builder wint weer!

Het was gisteren een topdag in Bathmen. Een super afsluiting van het eventingseizoen. Om 5;45 vertrokken we want Joanne Spliethof moest al om 8 uur dressuurrijden in de klasse L met Coral Estate Alert. Dat ging goed. Alert maakte een fout in het springen en Joanne zelf ook 1. In de cross ging het super en ze kwamen maar 4 seconden te laat binnen. Hiermee wonnen ze de 6e prijs.

Alice leert Bob the Builder beter kennen. De dressuur ging beter als vorige week, -47,5 wat goed was voor een 1e plaats. Het springen ging foutloos en ook in de cross ging Bob geweldig rond. Wat een fijn dier. Met maar liefst 16,8 punten voorsprong won Bob de klasse M. Super! We hebben nu al zin aan volgend seizoen, hij is klaar voor de 1*.

Coral Estate Curacao liep voor de 1e keer M. Omdat hij vorige week nog een beetje groen voelde wilde Alice toch nog liever L startten, helaas kon dat niet meer. Dus lekker voorwaarts begonnen bij de eerste crosshindernissen, hij pakte fijn aan en dat het  hoger en breeder was maakte voor de 5 jarige Ier niet uit. Hij liep super! De dressuur kan nog beter en in het springen verlaagde hij steilsprong nr 5. Hiermee won hij de 3e prijs. Ook met hem zijn we erg blij.

Gert was met de fietsclub de Kleidouwers een weekend op stap en kon dus niet meedoen, hij heeft met de mannen en zijn stalen ros ook lol gehad.

Arie de Vroet van eventingphoto.com bedanken we weer voor zijn prachtige actie foto’s.

Goede morgen, lekker mistig voor 8 uur, Joanne en Alert

bath1

Josine was mee en heeft heel goed op Leida en Jantien gepast, dank je wel

bathm2

Merle ging ook mee en heeft ook goed geholpen waarvoor dank

bathm4

Coral Estate Alert op hindernis 5 de punt.

Alert

Joanne haar moeder en opa en oma waren ook van de partij, gezellig!

bathm3

Bob op 5a, erachter op twee galopsprongen een punt

Bob5a

5b

Bob5b

Coral Estate Curacao op dezelfde combinatie

Curacao5a

Curacao5b

Pa Lozeman, 68 jaar, reed ook een foutloze cross in de klasse Z. Helaas in de regen.

pa5b