Te koop: Coral Estate Alert

Voor iemand die een fijn paard zoekt hebben we de 7 jarige schimmelruin Coral Estate Alert te koop.

Alert (Quatro x Gagsom Winborn x Rigoletto) heeft deze herfst 3 fijne L crossen gelopen met onze medewerkster Joanne Spliethof. Hij mist de scherpte om uit te groeien naar een 3* paard. Ons doel is paarden opleiden voor het hoogste nivo, vandaar deze verkoop.

Het is een super lief paard wat erg fijn beweegt. Hij is makkelijk in de omgang en erg lief met transport. Hij is gezond en netjes opgeleid. Hij is relaxed en verkeersmak.  Voor iemand die fijn wil rijden en geen ambitie heeft om Boekelo te rijden is het een superpaard. De vraagprijs is 10.000 euro. Voor meer info bel Alice 06 10 512 787

Hierbij video’s van de afgelopen wedstrijden, Neede de cross:

 

Barchem 27 oktober 2012 springen en cross:

Bathmen, 4 november 2012 springen en de waterbak van de cross

Alert

10Barchem (7)

10Barchem (6)

Alert