Gert wint het M springen in Hierden!

Gisteren hebben Gert en Alice in Hierden gesprongen. Er deden veel combinaties mee want het was de 2e selectie wedstrijd voor de regiokampioenschappen.

Coral Estate Harry Belafonte en Gert waren in vorm. Het basisparcours ging dankzij Gert zijn stuurmanskunsten foutloos. In de barrage draaide ze kort en reden snel. Hierdoor was de overwinning een feit.

In deze M rubriek deden er 60 mee. Alice werd 3e met Coral Estate Ayo, hij sprong twee heerlijke foutloze rondes. Coral Estate Mitok was stout op 8b, verder sprong hij super. Hij moet weer vaak mee en ritme krijgen.

Bob the Builder won de 5e prijs in het L springen door een foutloos basisparcours en een foutloze barrage. Coral Estate Curacao liep ook twee keer foutloos maar was niet zo snel in de barrage. Al met al een superdag.