Het jaarlijkse staletentje

Al jaren gaan we met de medewerkers van stal aan het einde van het seizoen eten. Zoals altijd gingen we ook nu weer naar King Wok in Dronten.

Het was gisteren een gezellige avond. De stagiaires van afgelopen jaar hadden de moeite genomen om naar Dronten te komen. Franca kwam zelfs helemaal uit Deurne rijden. Hartstikke leuk!

De ex working students waren er ook. Helaas had Renske verplichtingen bij haar stage in Amsterdam. Zondaghulp Carmen kon niet ivm studieverplichtingen in Leiden. Josine, die haar pony bij ons heeft gestald, was helaas niet fit. Vera en Mariska (huidige stagiaires) konden ook niet. Hun hebben allemaal veel gezelligheid gemist.

Zonder al hun hulp kunnen we de stal niet draaiende houden. Meiden bedankt! Opperstalmeester Pa Naber is onmisbaar en ma Naber springt ook bij om op de meiden te passen. Pa en Ma Lozeman passen vaak op en de meiden logeren daar vaak als Alice naar het buitenland is. Man Gert is natuurlijk helemaal onmisbaar, hij steunt en helpt dagelijks.

Coral Estate is hoofdsponsor en eigenaar van vier paarden, Ramon van Reine, ACSI, sponsort Peter Parker en heeft deze in eigendom met Yvonne Koornstra. Verder danken we de Country Mill, Cavalor en de Anky kledinglijn voor hun trouwe steun. Devoucoux voor het fijne eventingzadel, Hanna en Arie van Eventingphoto voor de prachtige foto’s en het mooie boek wat ze hebben gemaakt van 2012. En natuurlijk hun Egogold dekjes, die erg fijn zijn in gebruik.

Er komt veel bij kijken om internationaal te rijden, mensen nogmaals allemaal heel erg bedankt en op naar volgend seizoen!

Vlnr staand, Joanne Spliethof met haar gebroken been, mega leuk dat ze kwam, Sarah, Marcia, Franca, Joanne, Pascal, Alice, Suzanne en Laura.
Zittend: Chantal, Joaenne, Amber, Benthe, Nina en Alberdina.

staletentje